planetf1.com

It is currently Wed Jun 20, 2018 1:56 am

All times are UTC


Forum rules





Post new topic Reply to topic
Author Message
PostPosted: Sun Oct 05, 2014 5:02 pm 
Offline

Joined: Tue Apr 21, 2009 7:33 pm
Posts: 302
Any one else have problems posting on this site on safari mobile. It just gives my constant problems.

Any ideas to resolve. Just trying chrome now and seems better

Shame it don't support taptalk


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Oct 05, 2014 5:48 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Nov 13, 2011 4:09 pm
Posts: 4213
Location: LONDON...!
I've asked the tapatalk question before


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Oct 05, 2014 7:43 pm 
Offline

Joined: Sat Oct 30, 2010 4:14 pm
Posts: 2033
Location: South Yorkshire
Whilst I would prefer the forum to go Tapatalk I personally have no issues using the site via IOS on my iPad.

_________________
Team Vettel, Ricciardo, Bottas and Button.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Oct 05, 2014 8:26 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Mar 27, 2011 1:59 pm
Posts: 5167
I honestly I've never used Tapatalk or even felt the need to, but I have no issues whatsoever using this site with IE on windows8 phone. What Issues are you having?

_________________
There is no theory of evolution, just a list of animals that Chuck Norris allows to live.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Oct 05, 2014 10:46 pm 
Offline

Joined: Tue Apr 21, 2009 7:33 pm
Posts: 302
safari seems to hang, ill be typing a reply and it will just stick, then a few minutes later it will carry on and stick a few letters later, its almost impassible to reply to a thread, in the end i tend to write it in mail and copy and paste it over but that plays up as well, was hoping IOS8 would help but all thats done is stop copy and paste working but thats a whole other story,

seems to be better on chrome though so far,


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Oct 06, 2014 2:39 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Feb 01, 2013 1:22 am
Posts: 1842
Location: Brisbane, Australia
I've never had that issue and use this site exclusively on my iPhone. Must be something on your end I would say? I've never used tapatalk either though, never really seen the need when forums are just about perfectly layer out for mobile use anyway.

_________________
PF1 Pick 10 Competition
Podiums: 1st Spa '16, 1st Bahrain '15, 1st China '14, 1st Malaysia '14
Championship position 2014: 13th | | 2015: 10th (heading the right way)
PF1 Autosport GP Predictor 2014: Second 2015: Second


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Oct 06, 2014 8:40 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Mar 27, 2011 1:59 pm
Posts: 5167
Is it a memory issue you've got? Try cutting back on any background apps that are running?

_________________
There is no theory of evolution, just a list of animals that Chuck Norris allows to live.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Nov 03, 2014 3:26 pm 
Offline

Joined: Thu Jul 12, 2007 7:19 pm
Posts: 44
I have the same problem but not only with my iPhone but also my iPads. For some reason I cannot get into the forum or sometimes into the articles. I press referesh 10+ times and if I am luck I will get in until I need to move on to the next thread. I get just a white page with a banner at the top.

I refreshed, reset my phone, deleted cookies, cleared history etc. and nothing seems to help.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group